top of page

Yoga & Surf Retreat naar Marokko met
Mounira Bazzi & Bert Peeters

Aankomst

zaterdag 14 aug 2021

Vertrek

Zaterdag 21 aug 2021

(Flexibele reisdata zijn mogelijk. Contacteer ons als je eerder of later wil aankomen of vertrekken)

vanaf € 465 pp

Prijs inclusief :

 • 7 overnachtingen

 • ontbijt, lunch en dinner

 • (vegetarische) maaltijden

 • yogalessen

 • 10 surflessen

 • excursie naar Imsouane

 • luchthaven transport Agadir Airport

Prijs exclusief:

 • annulatie verzekering

 • vliegtuigtickets​​

Agadir  Airport

Overzicht

 

Ga mee met yoga docenten Mounira Bazzi en Bert Peeters voor een onvergetelijke Yoga & Surf Retreat naar de mooie en warme kust van Marokko in Thagazout. Mounira en Bert begeleiden je op een yoga vakantieweek waar je kan herbronnen en verbinden met jezelf en de natuur. Het is voor iedereen die wil leren, nieuwsgierig is en wil genieten van asana, yogawijsheid en zelfzorg rituelen.  Tijdens deze heerlijke retreat beoefen je dagelijks twee yogasessies, waaronder dynamische en herstellende yoga, meditatie, ademwerk en zelfzorgtechnieken.

 

Je hebt geen yoga- of surfervaring nodig om deel te nemen. Surfen is optioneel. Je kan dus ook deelnemen zonder surfen. 

 

Voor een heel scherpe prijs, krijg je heel veel! Je logeert 7 nachten in het mooie en gerenoveerde Azul Guesthouse op vol pension basis, inclusief 10 surflessen (board, wetsuit en transfers ingebrepen), dagelijks twee yogalessen en transfers van & naar de luchthaven in Agadir. 

 

Onze klanten zijn altijd heel erg enthousiast over deze reis en begeleiding! Een aanrader!

Highlights

 

 • 2 yogalessen per dag

 • 3 (vegetarische) maaltijden per dag
 • 7 overnachtingen

 • groen en rustige omgeving

 • op 10 min wandelen van het strand 

 • surflessen voor beginners

 • surfguiding voor ervaren surfers

 • Luchthaven transfer van en naar Agadir Airport

Niveau

 • Beginner

 • Halfgevorderd

 • Gevorderd

 

Docenten

m26_edited.png

Mounira Bazzi (LE)

Mounira Bazzi (LE) draws on her 18 years of practice and experience in the world of sports, contemporary psychology and yoga to bring students to an elevated sense of awarness that moves beyond the 'norms' of today's societies. Mounira's work is a framework for practical life change. An avid student, mentor and teacher, she combines her knowledge of the texts of Yoga and Tantra,contemporary pysychology and integral thought. She specializes in Continuum Movement, Yoga Theraphy and Yoga Pyschology. She is Yoga ambassador for ThinkPinkBelgium and Decathlon Belgium.

Instagram   Mounirabazzi_livingyoga

Facebook    Facebook.com/liveinyoga

Bert Peeters (BE)

Bert is a  body therapy coach and one of the first in Belgium to be certified in Stretch Therapy. 

Through his 30 years experience in yoga and body work he distilled the Bhalu Yoga method (www.bhaluyoga.be), a complete no-nonsense hatha yoga system. It combines poses, stretching, functional strength training and fascia release, with the breath as a driving force. By bringing consciousness into the body you open the doors to the mind, the heart and the spirit. It is a necessary approach for the modern day western body to realise the traditional path of yoga. 

Bert is deeply passionate about this evolution of consciousness and loves offering personal growth through coaching.

bertpeeters.png
Yoga & Surf Retreat Marokko

Yoga & Surf Retreat Marokko

Video afspelen

Surfen

 

Surfen is meer dan alleen een sport, het is een passie en een levensstijl. Surfen op een golf geeft je een fantastisch gevoel en omdat elke golf anders is, zul je er nooit genoeg van krijgen!  Azul Guesthouse biedt surflessen voor alle niveaus in een veilige setting. Je krijgt in totaal 10 surfsessies onder begeleiding van professionele coaches die je bijstaan in het water. De surflessen zijn  inclusief de huur van een board en wetsuit.

 

Als je voldoende surfervaring hebt, is er surfguiding. Een surfcoach begeleidt je naar de juiste surfspots en coacht je om jouw niveau te verhogen.

 

Andere activiteiten

 

Eenmaal per week rijden we 2 uur in Noorderlijke richting om de prachtige (surf)baai en authentieke vissershaven van Imsouane te bezoeken. Onderweg wordt je oog gestreeld met een adembenemend landschap en we houden even halt aan de indrukwekkende zandduinen om de zandsurfen. We maken ook een bezoek aan het mooie Thagazout. Deze excursies zijn inbegrepen. Optioneel kan je ook de souks in Agadir bezoeken en Paradise Valley. Deze excursies boek je ter plaatse.

 

Eten
 

De koks van Azul Guesthouse serveren heerlijke en authentieke Marokkaanse gerechten, gemaakt van natuurlijke lokale producten uit de streek.  Er zijn alternatieve gerechten voor vegetariërs en gasten met voedselintoleranties.

 

Programma
 

7:30: Yoga

8:45: Ontbijt

10:00:Surfles en relaxen op het strand

12:00: Lunch op het strand

14:00: Surfles en relaxen op het strand

17:00: Afternoon tea op dakterras

18:00: Yoga sessie op dakterras

Gratis gebruik van surfmateriaal voor sunset free surf

20:00: Dinner

 

Accomodatie & prijzen

3 bedroom.jpg

Triple kamer

Alle kamers zijn eenvoudig en comfortabel uitgerust in een unieke mix van traditionele en moderne styling. Elke unit heeft een aparte woonkamer badkamer, slaapkamer, keukengedeelte, TV en wifi.

Individueel een driepersoonskamer boeken is mogelijk, we zoeken dan iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.

€ 465 pp (zonder surfen)

€ 615 pp (incl. surfen)

two%20single%20bedroom_edited.jpg

Dubbele kamer of shared dubbele kamer

Alle kamers zijn eenvoudig en comfortabel uitgerust in een unieke mix van traditionele en moderne styling. Elke unit heeft een aparte woonkamer badkamer, slaapkamer, keukengedeelte, TV en wifi.

Individueel een shared dubbele kamer boeken is mogelijk, we zoeken dan iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.

€ 555 pp (zonder surfen)

€ 695 pp (incl. surfen)

surfroom.jpg

Single kamer

Alle kamers zijn eenvoudig en comfortabel uitgerust in een unieke mix van traditionele en moderne styling. Elke unit heeft een aparte woonkamer badkamer, slaapkamer, keukengedeelte, TV en wifi.

€ 645 pp (zonder surfen)

€ 790 pp (incl. surfen)

appartment_edited.jpg

PRIVÉ APPARTEMENT DE ROYAL SUITE

De Royal Suite heeft een comfortabele aparte woonkamer, twee slaapkamers en keuken met een eigen terras met uitzicht op de oceaan. Alle units zijn uitgerust met een Flat Screen satellite TV, koelkast en high speed wifi connection.

€ 595 pp (zonder surfen)

€ 745 pp (incl. surfen)

€ 565 pp (zonder surfen)

€ 710 pp (incl. surfen)

Op basis van 3 pers.

Op basis van 4 pers.

bottom of page