top of page

Teachers

Joachim Meire (BE)

joachimMeire18267_LR_edited_edited.png

Joachim Meire is een internationaal erkende yoga leraar en ademcoach. Hij beoefent yoga sinds 1999 yoga en heeft ruim 15 jaar ervaring als docent. Meer dan 500 studenten volgden intussen bij Joachim een Yoga Teacher Training. 

 

Hij is auteur en schreef 'Het Nononsense Yoga Boek' en 'Adem’. Hij is de stichter van Yogaland Festival. Op regelmatige basis leidt hij workshops, retreats en gespecialiseerde professionele yoga opleidingen. 

De yogastijl die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga met een balans tussen intensiteit en rust. Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga. Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructies helpt hij je op een veilige en onderbouwde manier in yogahoudingen.

In zijn stijl legt hij nadruk op een harmonieuze integratie van het lichaam en geest door het beoefenen van asana’s (yogahoudingen), pranayama en meditatie. Het doel van zijn yogalessen is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook Yoga filosofie in de les en leert je om een ‘Yoga attitude’ in het dagelijkse leven te integreren. Met z’n ‘down to earth’ aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.

Meer info op www.yogaloft.be

Marcel Van de Vis (NL)

Marcel.png

Marcel begon ongeveer 18 jaar geleden met het beoefenen van yoga. Na zijn eerste les was hij ‘verslaafd’, deed zijn eerste teachertraining en begon met lesgeven. Vanaf de opening van YogaGarden was hij de manager en in 2009 had hij de gelegenheid deze studio over te nemen met zijn college Anat Geiger. Sinds 2008 hebben Marcel en Anat hun eigen teachertraining programma.

Marcel geeft les in Yang (Vinyasa) en Yin yoga, en combinaties van Yin en Yang yoga. Zijn yoga is een : non – alignment – functionele vorm van yoga (of persoonlijke alignment) en richt zich uitsluitend op het lichaam van de individuele student.
Marcel’s lessen zijn een combinatie van fysieke workout, ontspanning en stretchen, filosofie en fun.

 

Marcel studeerd een tot twee keer per jaar bij zijn leraren Suzee en Paul grilley, en hij gelooft dat een goede docent altijd een student blijft.

Naast yogadocent is Marcel Personal trainer. Hij heeft onder andere Fitvak! A & B, NASM, bootcamp instructeur en sportvoeding gedaan.

Marcel’s lessen zijn een combinatie van fysieke workout, ontspanning en stretchen, filosofie en fun.

Mounira Bazzi (LE)

Mounira.png

Mounira Bazzi draws on her 18 years of practice and experience in the world of sports, contemporary psychology and yoga to bring students to an elevated sense of awareness that moves beyond the 'norms' of today's societies.

Mounira's work is a framework for practical life change. An avid student, she combines her knowledge of the texts of Yoga and Tantra, contemporary pysychology and integral thought.

She specializes in Continuum Movement, Yoga Therapy and Yoga Psychology. She is Yoga ambassador for ThinkPinkBelgium and Decathlon Belgium.

Anouk De Vlaeminck (BE)

IMG_5457.jpg

Anouk De Vlaeminck doceert yoga aan volwassenen en kinderen voornamelijk in Gent. 

 

Jaren geleden zocht ze naar een manier om evenwicht, harmonie en gronding te brengen in haar "zijn". Tijdens deze zoektocht kwam ze in contact met Mindfulness en sindsdien is ze niet meer gestopt met haar persoonlijke ontwikkeling. Yoga en meditatie zijn voor haar unieke tools om te blijven oefenen en toe te passen tijdens het dagelijks leven. Door inzicht en kennis heb je meer impact op je innerlijke wereld en kies je bewust jouw leven.

Haar lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de les komt zowel kracht, als ontspanning aan bod.  Door bewust aanwezig te zijn, leer je je om je aandacht te verankeren in het hier en nu. Door te luisteren en te observeren leer je om te luisteren naar jouw lichaam en word je bewust van jouw eigen fysieke, mentale en emotionele patronen en transformeer je deze op een zachte en liefdevolle manier. De mentale en fysieke kracht die je je hierdoor eigen maakt geeft je de nodige vitaliteit en aanvaarding.

Haar lessen geven je een sereen gevoel en bieden lichaam en geest de nodige levensenergie.

bottom of page