Veel gestelde vragen Portugal

Moet ik zelf een transfer regelen naar het retreat centrum?


Een transfer is nogal prijzig, want de luchthaven ligt op anderhalf uur rijden van het retreat centrum. We raden aan zelf of in een groepje een auto te huren. Een eigen wagen betekent meer vrijheid om de omgeving en naburige stranden te ontdekken. De streek rond Odeceixe is ontzettend mooi en meer dan de moeite om te ontdekken. Laat ons weten als je graag een auto wil delen ? We brengen je dan in contact met andere deelnemers die ook een wagen willen huren.
Wat kan je naast yoga nog doen?


Het retreat center is prachtig gelegen op een heuvel in een mooie en groene vallei, een oase van rust. Ideaal om te ontspannen, te wandelen of om een boek te lezen. Nood aan verfrissing? Neem dan een plons in de mooie zwemvijver. Via het retreat centrum kan je ook nog andere dingen boeken zoals een massage, een wandeling te paard doorheen een heel mooi natuurpark, hiken, fietsen…
Ben ik verplicht om mee te gaan surfen?


Neen, dit kies je volledig zelf. Maar zou je het graag eens proberen, dan raden we wel aan om 1 of 2 surflessen op voorhand te boeken. Ter plaatse kan je nog beslissen of je nog lessen wilt bijboeken. Je krijgt les van Joao, een mega sympathieke en professionele local surfcoach. Echt een aanrader!
Moet ik op voorhand de surflessen boeken en betalen?


Ja, om zeker te zijn dat er plaats beschikbaar is, moet je op voorhand reserveren.
Is het eten vegetarisch?


Ja, alles is vegetarisch en macrobiotisch. We vragen wel om op voorhand door te geven als je voedselallergieën of -intoleranties hebt. Zo kunnen ze hier rekening mee houden bij de opmaak van het menu.
Zijn er yogamatjes en blokjes aanwezig?


Ja, er zijn yogamatjes en blokjes aanwezig maar de meeste deelnemers vinden het aangenaam om een eigen yogamatje bij te hebben.