19 -26(27) maart 2019
Yoga & Kitesurf trip naar Dakhla met Joachim Meire

Er zijn dagelijkse vluchten met vertrek uit Belgie of Nederland. Je kan de reis dus inkorten of verlengen. 

Intussen is de Dakhla yoga trip een traditie!  We nodigen je graag opnieuw uit voor de vierde yoga retreat naar Dahkla. Dakhla is een heel ‘chillaxe’ plek gelegen op een schiereiland in de Westelijke Sahara in Marokko. We logeren in de bungalows van Heliophoria, een eco lodge aan de rand van de lagune. De eco lodge is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving en op een milieubewuste manier wordt de impact op de natuur geminimaliseerd.

De laguna is omringd door een overweldigende natuur en de witte duinen van de Sahara. De rust en puurheid van de omgeving heeft op zich zoveel te bieden dat deze zonder bijkomende activiteiten ten volle genietbaar is. Dit wordt dus een week vol deugddoende me-time met like-minded people! Na deze vakantie keer je met een  big smile & helemaal opgeladen terug naar huis.

YOGA

De yoga lessen worden gegeven  op het dakterras met zicht op een prachtig panorama. Een yoga retreat is een unieke ervaring: de combinatie van dagelijkse yoga lessen, gezonde voeding, strand, zee, zon  en surf maken snel een ander mens van je. Je voelt je na een paar dagen veel fitter, gezonder en evenwichtiger dan ooit.

 

Kiteboarder en nog nooit yoga beoefend?

Yoga is voor kiteboarders en windsurfers zeer complementair en helpt om blessures te voorkomen. Het regelmatig beoefenen van yoga verbetert  je vaarhouding en fysieke uithouding. Niet te verwonderen dat veel pro-surf atleten yoga dan ook opnemen in hun trainingsschema.

De yogalessen zijn haalbaar voor  alle niveaus en zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Zelf als beginneling kom je helemaal aan je trekken. Na deze retreat maak je ongetwijfeld wekelijks een afspraak met je yogamat en laat je yoga nooit meer los!

Docent

Joachim Meire biedt per dag 2 lessen aan. Hij is in België een autoriteit op het vlak van yoga en is een zeer ervaren yoga docent. Hij organiseert jaarlijks het Yogaland Festival en is mede-auteur van het boek ‘Yoga met Evy’ en heeft intussen ruim 400 yoga leraren opgeleid. Joachim brengt yoga op een ‘down to earth’ manier met een vleugje humor.  Hij is tevens een fervent wind -en kitesurfer. Klik hier voor de volledige biografie van Joachim.

Kiteboard & Windsurf

De grote laguna ( 30 km lang) van Dakhla met vlak water is op vele plaatsen ondiep. Dé  ideale plek dus om op een veilige manier te leren kiteboaden of windsurfen. Na een paar dagen ben je er al mee weg en kan je al heen en weer surfen. We kunnen voor beginners zowel groepslessen of privé lessen organiseren. Net als in yoga ga je tijdens het surfen helemaal op in de elementen van de natuur. Eenmaal je geproefd hebt van deze sporten laat je ze nooit meer los!
De meer gevorderden surfers kunnen ter plaatse materiaal huren en zich ten volle uitleven op het vlakke water van de laguna of op de dichtbijgelegen wavespot.

Prijzen & data

19 - 26 of 27 maart 2019
Er zijn dagelijkse vluchten met vertrek uit Belgie of Nederland. Je kan de reis dus inkorten of verlengen. Je kan kiezen om 7 nachten of 8 nachten te boeken. Prijs voor 7 nachten op aanvraag.

LOGIES Heliophora (19 maart – 27 maart = 8 nachten)

  • Bungalow double tuin/woestijnzicht TE DELEN*

  • Vol pension

  • Transfers luchthaven – kamp – luchthaven inbegrepen

  • KiteSurf of Windsurf Storage inbegrepen

  • 2 yogasessies per dag inbegrepen (dynamische yoga in de voormiddag en yin yoga in de avond)

1169 euro/pers (vlucht + logies in vol pension en transfers + storage)

*Heb je geen roommate dan zoeken wij iemand van hetzelfde geslacht waar je de kamer mee deelt.

Supplementen:

  • Single bungalow tuin/woestijnzicht: + € 160

  • Double bungalow TE DELEN zeezicht: + € 40/persoon

  • Single bungalow zeezicht: + € 240

Kitesurf lessen en/of materiaal kunnen we voor u ook op voorhand reserveren.

*De prijs kan stijgen of dalen in functie van de vluchttarieven. Snel boeken dus!